Werken Bij Tastoe

Tastoe ZOEKT enthousiaste, hardwerkende mensen!

Zeven dagen in de week serveren wij met veel enthousiasme en kwaliteit, bijvoorbeeld een lunch met vers belegde broodjes of een fair- trade kop koffie. Verder schenken we diverse wijnen en veel lekkers van de tap. Bovendien kun je tafelen met heerlijke (streek-) gerechten die gemaakt zijn door één van onze koks.

ZELFSTANDIG WERKEND KOK PARTTIME (M/V)

Je bereidt met veel zorg en een glimlach de lekkerste lunches, borrelhapjes en gerechten. Je bent stressbestendig, flexibel en denkt mee met onze chef-kok.

LEERLING KOK BBL of BOL (M/V)

Ben jij als leerling leergierig, enthousiast en wel willend om te leren en te werken in een jong en vlot team. Solliciteer dan snel en kom bij ons team werken.

MEDEWERKER BEDIENING (M/V)

Ter versterking van ons horecateam zijn wij op  zoek naar parttime-bedieningsmedewerkers die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken!

OPROEPKRACHTEN AFWAS (M/V)

Blink jij uit in de afwas, en zorg je dat de afwas én de keuken elke avond brandschoon is?

MEDEWERKER SCHOONMAAK (M/V 6u)

Ben je een topper in de schoonmaak en kun je goed zelfstandig werken?

Heb jij het gevoel dat één van deze vacatures bij je past en spreekt Tastoe je aan? Stuur dan je sollicitatie en CV naar marty@tastoeinholten.nl , t.a.v. Marty Kiers of vul onderstaand formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

  • We zijn regelmatig opzoek naar leuke full- en parttime medewerkers (m/v) voor verschillende functies. Lijkt het je leuk om bij Tastoe te werken vul dan onderstaand formulier in en we laten je weten of we nog mensen nodig hebben.

    Vul onderstaand formulier helemaal in, voeg ook je CV toe.

    Het Tastoe-team
  • Houd CTRL vast om meerdere dagen te selecteren
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.